Rouwwerk

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Rouwwerk

Bij het regelen van een uitvaart voor een dierbare komt er veel op je af. Naast het verdriet om het verlies, moet er in korte tijd van alles geregeld worden. Rouwbloemen spelen een belangrijke rol bij een uitvaart. Met rouwbloemen kun je een passend en waardig afscheid geven.

Van Klaveren Bloemen is uw specialist voor rouwbloemen, bloemen voor uitvaarten, bloemen voor een begrafenis. Wij richten ons op Katwijk, Leiden, Noordwijk, Wassenaar en omgeving.

Wij helpen graag bij het uitzoeken van het rouwbloemwerk. Hierbij kun je denken aan een met zorg samengesteld rouwboeket of aan bloemstukken die we in verschillende vormen kunnen maken. Ook een gehele kistbedekking is mogelijk. Alle arrangementen worden met de grootste zorgvuldigheid door ons gemaakt. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige bloemen en materialen.

Tijdens een gesprek op onze locatie in Katwijk kunnen we in alle rust de mogelijkheden met je bespreken. Hierbij luisteren we goed naar de wensen die er zijn en kunnen we je van een passend advies voorzien.

Share our website