Rouwbloemen Katwijk

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Rouwbloemen Katwijk

Van Klaveren Bloemen / Rouwwerk is gevestigd in de Gemeente Katwijk. Van daaruit leveren wij rouwbloemen en rouwwerk waaronder rouwboeketten, rouwstukken of een gehele aankleding of kistbekleding voor begrafenissen en uitvaarten. Wij leveren onze diensten voornamelijk in Katwijk, Leiden, Noordwijk, Wassenaar en omgeving. Maar informeer gerust naar de mogelijkheden.Foto: Katwijk, vestigingsplaats van Van Klaveren Rouwbloemen. 

Bij het regelen van een uitvaart voor een dierbare komt er veel op je af. Naast het verdriet om het verlies, moet er in korte tijd van alles geregeld worden. Rouwbloemen spelen een belangrijke rol bij een uitvaart. Met rouwbloemen kun je een passend en waardig afscheid geven.

Wij helpen graag bij het uitzoeken van het rouwbloemwerk. Hierbij kun je denken aan een met zorg samengesteld rouwboeket of aan bloemstukken die we in verschillende vormen kunnen maken. Ook een gehele kistbedekking is mogelijk. Alle arrangementen worden met de grootste zorgvuldigheid door ons gemaakt. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige bloemen en materialen.

Zoekt u dus een rouwboeket of rouwstuk neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u een impressie, maar ook op onze facebookpagina Van Klaveren Bloemen plaatsen wij geregeld foto's van ons werk. Onze stijl zou ik omschrijven als eerlijk: dit geldt zowel voor het bloemwerk als voor de prijzen.

Share our website