Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Het begon met kwekerijen en markten, maar gaandeweg hebben wij onze kennis verder uitgebreid naar het maken van gespecialiseerd bloemwerk voor bijzondere gelegenheden.

Van kinds af aan ging ik, Bertine, met mijn vader Bert van Klaveren naar de markt. Net zoals mijn vader vroeger al met zijn vader deed. Ik ging het vak steeds leuker vinden en nam het bedrijf uiteindelijk dan ook over. Inmiddels run ik het bedrijf samen met mijn dochter Christine. Ook zij heeft een grote passie voor bloemen en ik vind het heel bijzonder dat wij ons bedrijf samen voortzetten.

Van Klaveren is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat

  
Het leuke aan dit vak is dat je niet alleen met bloemen, maar ook met mensen werkt. Bloemen brengen zoveel emotie over, die je vaak in woorden niet kunt overbrengen.

Bovendien heeft elk seizoen zijn eigen bloemen die allemaal weer hun eigen charme hebben. Of het nu pioenentijd is, de tijd voor een leuk voorjaarsboeketje of Kerst met mooie amaryllissen, wij vinden het allemaal leuk.

Op de markten waar we staan, kreeg ik steeds vaker de vraag of we bruidsbloemwerk of rouwbloemwerk konden maken. Ik ben mij hier toen in gaan verdiepen en ben hier ook opleidingen in gaan volgen. De afgelopen jaren heb ik al vele bloemstukken mogen maken voor bijzondere gelegenheden. 

Al het bloemwerk word op maat gemaakt, in de bloemsoorten, kleuren en vorm die jij wenst. Wij helpen je graag met het uitzoeken van het juiste arrangement, de mooiste bloemen voor elke gelegenheid.

Op onze website vind je een impressie van ons werk. Je ziet er diverse voorbeelden van bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk dat wij hebben gemaakt. Wil je meer weten of heb je advies nodig? Bel, app of mail ons even, of maak een afspraak voor een gesprek in onze studio op de Valkenburgseweg in Katwijk.

Share our website