Bruidswerk

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Bruidswerk

Bekijk ook onze bruidswebsite


Wij hebben al jarenlange ervaring in het verzorgen van bloemwerk voor een bruiloft. Een bruidsboeket, corsages, autobloemstuk, bloemen in de kerk en/of op de trouwlocatie, alles is mogelijk.

Door onze persoonlijke benadering zijn wij in staat om al jullie wensen te vertalen in prachtig bruidswerk dat precies aansluit bij de sfeer en uitstraling die jullie in gedachten hadden. Het gaat tenslotte om jullie grote dag en wij doen er alles aan om deze dag nog mooier en kleurrijker te maken.

Bij ons kun je vrijblijvend een afspraak maken in onze studio in Katwijk (Valkenburgseweg 10) zodat we alle wensen kunnen doornemen. Lukt dit overdag niet, dan kan dit ook op de dinsdag en donderdagavond. Wij vinden het erg fijn om persoonlijk kennis te maken met de aanstaande bruid en/of bruidegom. Zo hebben we een beeld van de personen waar wij het bruidsbloemwerk voor mogen maken. Mocht je niet persoonlijk langs kunnen komen, dan is telefonisch overleg uiteraard ook mogelijk.

Tijdens het gesprek geven wij graag advies en kunnen we laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je volop inspiratie opdoen. Ook als je zelf mooie voorbeelden hebt gevonden op Internet kunnen we deze bekijken en aan de hand hiervan de mogelijkheden bespreken, Je zult zien dat er heel veel mogelijk is en dat het bruidswerk helemaal naar wens kan worden gemaakt.

Graag tot ziens!

Share our website