Bloemen uitvaart Katwijk

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Bloemen uitvaart Katwijk

Bent u op zoek naar bloemen voor een uitvaart? Dan bent u bij Van Klaveren Rouwbloemen aan het juiste adres. Bij het regelen van een uitvaart voor een dierbare komt er veel op je af. Naast het verdriet om het verlies, moet er in korte tijd van alles geregeld worden. Bloemen spelen een belangrijke rol bij een uitvaart. Met rouwbloemen kun je iemand een passend en waardig afscheid geven.

Van Klaveren Bloemen is uw specialist voor rouwbloemen, bloemen voor uitvaarten, bloemen voor een begrafenis. Wij richten ons op Katwijk, Leiden, Noordwijk, Wassenaar en omgeving, maar informeer gerust naar de mogelijkheden. 


Foto: Katwijk aan zee

Samen met u kijken we naar passende bloemen en rouwwerk voor de te organiseren uitvaart. Daarbij bespreken wij uw wensen en het budget in alle rust bij ons in Katwijk

Zoekt u dus een rouwboeket of rouwstuk neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u een impressie, maar ook op onze facebookpagina Van Klaveren Bloemen plaatsen wij geregeld foto's van ons werk. Onze stijl zou ik omschrijven als eerlijk: dit geldt zowel voor het bloemwerk als voor de prijzen.
 

Share our website