Bloemen begrafenis Katwijk

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Bloemen begrafenis Katwijk

Bloemen voor een begrafenis uitzoeken is een belangrijk onderdeel van het waardig afscheid nemen van een dierbare. Wij hebben zeer veel ervaring met het maken van rouwwerk en bloemen of aankleding voor begrafenissen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een prachtig rouwboeket of rouwstuk, maar ook voor de gehele aankleding van een begrafenis of een volledige kistbekleding bent u bij ons aan het juiste adres. 


Foto: Strand bij Katwijk, onze vestigingsplaats

Van Klaveren Bloemen is uw specialist voor rouwbloemen, bloemen voor een begrafenis. Wij richten ons op Katwijk, Leiden, Noordwijk, Wassenaar en omgeving.

Wij helpen graag bij het uitzoeken van het rouwbloemwerk. Hierbij kun je denken aan een met zorg samengesteld rouwboeket of aan bloemstukken die we in verschillende vormen kunnen maken.  Alle arrangementen worden met de grootste zorgvuldigheid door ons gemaakt. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige bloemen en materialen.

Tijdens een gesprek op onze locatie in Katwijk kunnen we in alle rust de mogelijkheden met je bespreken. Hierbij luisteren we goed naar de wensen die er zijn en kunnen we je van een passend advies voorzien.

Zoekt u dus een rouwboeket of rouwstuk neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u een impressie, maar ook op onze facebookpagina Van Klaveren Bloemen plaatsen wij geregeld foto's van ons werk. Onze stijl zou ik omschrijven als eerlijk: dit geldt zowel voor het bloemwerk als voor de prijzen.

Share our website